Ruokaa suoraan maatiloilta

Tilaus

 

Olethan huomannut, että uusi tilausjärjestelmä on jo käytössä täällä: https://beta.eggspress.fi!

Avaa tilausohjeet

Kirjaudu sisään ja valitse pysäkki alla olevalta kartalta tai listalta ja ajankohta jolloin haluat tilauksesi noutaa. Voit tilata munia vaikka joka kerralla eri pysäkille, ihan miten vain sinulle parhaiten sopii.

Kartalta voit hakea lähintä pysäkkiä syöttämällä mieleisen osoitteen hakukenttään ('koti- tai muu osoite'). Karttaa suurentamalla ja satelliittinäkymää ('satellite') vilkaisemalla näet juuri sen paikan, johon auto pysähtyy. Kartan pysäkkiä kuvaavat pallurat muuttavat väriään ajopäivän lähestyessä. Värit on selitetty kartan alla.

karttaohje.jpg

Listasta voit etsiä myös esimerkiksi paikkakunnan nimellä tai postinumerolla ja voit järjestää listan painamalla otsikkokenttää. Listan (i)-napista näkyy tarkemmat tiedot pysäkin sijainnista.

listaohje.jpg

Pysäkin ja ajankohdan valitsemisen jälkeen voit syöttää tilausmäärät. Paina Seuraava ja näet yhteenvedon tilauksesta. Paina vielä Tilaa tuotteet, jotta tilaus tallentuu.

Tilausvahvistus lähetetään muutaman minuutin sisään tekstiviestitse (jos et ole estänyt tekstiviestien lähetystä) ja sähköpostitse. Tilausvahvistus varmistaa, että tilaus on tullut perille ja lastataan autoon. Ota tilausvahvistus mukaan pysäkille. Tekstiviesti tai kännykästä näytettävä sähköposti riittää, eikä sitä tarvitse tulostaa. Tilaus maksetaan autolla käteisellä tai MobilePaylla. MobilePay-maksua varten saa lyhytnumeron autolta tilausta noudettaessa.

Aiemmin tehdyt tilaukset löytyvät Tili -> Omat tiedot -sivulta. Jos tilaus näkyy siellä on se tallentunut järjestelmään. Tilauksen voi myös perua omista tiedoista.

Tilausaikaa on ajopäivää edeltävän päivän iltaan klo 23.59 asti. Huom! Joillakin viikonlopun yli kestävillä reiteillä tilausaika saattaa loppua aikaisemmin. 

  • Vihreä nasta Pysäkki ajetaan viikon sisään
  • Keltainen nasta Pysäkki ajetaan kahden viikon sisään
  • Punainen nasta Pysäkki ajetaan myöhemmin
  • Sininen nasta Pysäkkiaikataulua ei ole vielä julkaistu
Pysäkit
Nimi Osoite Ajopäivät

Vaahteramäen Eggspress, Somero
044 270 4420
pihalla@munaeggspress.fi

Friidalogo
 
×
×